Vegaselect

Vegaselect.

                                     

Individuele behandeling van oorzaken van ziekten.
  Ziekte-informatie van de patiënt, hier frequenties of trillingen genoemd, wordt met behulp van het bioresonantie-apparaat VEGASELECT via elektroden afgenomen en op een andere plaats van het lichaam weer getransformeerd teruggegeven. Daarbij worden deze frequenties samengevoegd met een effectief pulserend magneetveld.

 Met behulp van een deze methode kunnen diverse klachten verbeterd worden, zoals pijnklachten, allergie, ontgiftingsproblemen, belastingen van vaccinaties, toxines, doorbloedingstoringen, stofwisselingsproblemen, artritis en artrose, reuma, darmmykosen, gynaecologische problemen en huidziektes.

Het Bioresonantieapparaat VEGASELECT is uitermate geschikt om lichaamseigen informatie via elektroden aan het lichaam van de patiënt te onttrekken en in een gemodificeerde vorm weer terug te geven. Hiermee geeft men o.a. het afweersysteem, ook het zelfregulerende vermogen genoemd, van de patiënt informatie.  Beter gezegd maakt men het afweersysteem o.a. opmerkzaam op een ziekteproces in het lichaam. Het afweersysteem wordt dan aangezet om in actie te komen om de ziekte of verstoring van de gezondheid te herstellen.