Gezond Leven

Informatie over Gezondheidscentrum Soest.

Geneeskunde op maat.
Geneeskunde is maatwerk. Ieder mens is uniek. Dit betekent dat in het Gezondheidscentrum Soest Dokter Blind samen met u gaat zoeken naar de beste bij u en uw klachten passende behandel- en geneesmethode. Dus geen standaard protocol en geen gestandaardiseerde behandeling voor uw ziekte.

Door op een van de menu-items bovenin te klikken, krijgt u meer informatie over dat onderwerp op deze website. 

DR Blind Varenstraat 27
3765 WJ Soest
Telefoon: 035-6011696
Tel. spreekuur: 11.00-12.00 uur.
E.Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dr. L.H.L. Blind is arts voor Leefstijl Geneeskunde en Gezondheidszorgpsycholoog.


onze praktijkMaatwerk
is het samenstellen van een individueel behandelplan voor de gehele mens. Daarbij wordt gekeken naar de unieke interactie van lichaam, geest en ziel. Een verstoring in deze interactie kan een probleem in de gezondheid veroorzaken. Dit kan tot allerlei klachten of ziekten leiden, zoals huidaandoeningen, luchtwegproblemen, schildklierproblemen, chronische moeheid.
Daarnaast kan het zo zijn dat de geestelijke- en zingevingsproblemen meer op de voorgrond staan.
Hierbij geeft Dokter Blind psychologische begeleiding. U kunt hierbij denken aan angsten, relatieproblemen, faalangsten of depressieve klachten. Of lichamelijke en geestelijke problemen ten gevolge van het niet kunnen omgaan met Hoog Sensitiviteit.
Omdat ieder mens uniek is, kan de verstoorde interactie van lichaam en geest zich ook uiten in problemen in de levensloop.
Voorbeelden hiervan zijn: het vastgelopen zijn in het werk, in relaties, in de familie, of in contacten.

Specialisaties en opleidingen
Zoekt u een medisch- en psychologisch verantwoord alternatief, neemt u dan contact op met Gezondheidscentrum Soest. Door een unieke ‘integrale’ aanpak zal Dokter Blind u terzijde staan bij uw medische- en psychologische klachten.

Diagnosestelling
gebeurt met diverse methoden, zoals anamnese en lichamelijk onderzoek en laboratorium diagnostiek.
Van de behandelmethoden die binnen de Leefstijl Geneeskunde bekend zijn, worden die methoden gezocht, die het beste bij de problematiek van de patiënt aansluiten.
Hierbij valt te denken aan voedingsadviezen, metabole typering, behandeling van het hormoonsysteem, cognitieve technieken om gedragsverandering in de ziekmakende leefstijl te bewerkstelligen. Psychologische en medische begeleiding bij chronische ziekten en kanker. En nog veel meer andere zaken.
Neem voor meer informatie contact op.